Untitled Document
 
Vi tar emot praktikanter
SLTV på Företagsmässan
Intresserad av att videofilma?
Praktikanter våren 2010
Praktikanter 2011
Praktikanter 2012
Spa projekt
  Datum
  2023-09-26

  Namnsdag idag:
   Gör SLTV.se till din startsida! 
Hemsidan är skapad av Orangelab.se

  / Intresserad av att videofilma?

Är du intresserad av att videofilma?
 
Redigera film? Öka dina inkomster? Vill du bidra till att denna kanal växer samtidigt som du bidrar till egen kassa? Då är du intresserad av att hjälpa till med att göra lite inslag åt lokal-TV. Se exempel här bredvid. Som du ser är det olika föreningar som vill ha ut info om sina aktiviteter på olika sätt. Exempelvis kan det räcka med att föreningen kommer med en pdf-fil så kan man göra något av det. Om vi ser att inslaget är väl utfört så kan du i framtiden få uppdrag av oss som ger dig betalt för utfört jobb!!! "Kunderna" frågar oss hur de ska göra sin film och vi rekommenderar några redigeringskunniga kontakter som vi har på lager. Om du visar vad du kan så kan vi också förmedla jobb till dig!!! Det går också att skaffa eget skubb genom att kontakta olika föreningar som kan vara intresserade av att informera i TV-rutan. Det är inte så dyrt att informera: Länk till prislistan. 

 

En fördel med att komma med i vårt kontaktnät är att det kan dyka upp större jobb och då ligger du ju bättre till än andra eftersom vi redan vet vad du kan.

 

Om man bara har lust att gör inslag/filmer så går det också bra. Aktiviteter som kunde vara kul att göra är ett TV-program om är t.ex. Sveriges nationaldagsfirande, midsommarfirande, teaterföreställningar, Valborg, uppträdande på stan, idrottstävlingar, luciafirande m.m. SLTV har i dagsläget inga pengar att betala med, men man får möjlighet att göra sin film som man själv tycker och nästan hela Södertälje ser den… Det visar ju också att du kan göra TV-inslag och blir ihågkommen för betalda jobb...

 

Hör av dig med ett e-brev!!!

 

/Styrelsen, SLTV


SFV-festival 2006 liten

Exempel på hur man kan leka med filmbilder
  2579 kb

Valborg i Ragnhildsborgsbacken 2006

Exempel på infofilm från friluftsfrämjandets backsektion.
  5888 kb

Södertälje orkesterförening hösten 2005

Exempel på infofilm som enbart är gjord m.h.a. en pdf-fil från en affisch
  4162 kbTitta på prisbilden här