Untitled Document
 


 
  Datum
  2023-12-09
   Gör SLTV.se till din startsida! 
Hemsidan är skapad av Orangelab.se
Största utbudet på analoga TV-kanaler i Södertälje

Direktlänk till kommunen

Affärskontakten, ditt kontaktnät

Ljud till film och reklam

 

Sponsorpaket i Södertälje LokalTV

 

Ca 35 000 tittare i Södertälje, visade tittarundersökningen dec 2003 !! Dessa kan bli dina genom en sponsorskylt i Södertälje LokalTV. Sponsorskyltarna syns ganska ofta. De syns en gång varje varv. Varje varv är mellan 5 till 15 minuter långt beroende på hur många informationsskyltar som ligger inne.

Skillnaden på en sponsorskylt och reklam är framför allt att det ej får förekomma värdeord i varken text eller bild. Sponsorskylten får ej heller innehålla bilder på varor eller tjänster. Logotypen kan visas i ett neutral sammanhang. Till stora sponsorskylten kan en speakerröst säga någonting om vad företaget gör, t.ex. till en bageriskylt skulle kunna sägas att man gör tårtor, matbröd och kaffebröd.
  

Liten sponsorskylt

Er logotyp eller företagsnamn visas bland sponsorerna i kanalens slinga. Skylten är i enkelt format och visningstid per varv är c:a 4 sek.

Pris 5000Kr / år

 

Stor sponsorskylt

Som ovan men bilden visar logotypen på ett rörligt sätt. Visningstiden blir då också längre per varv, c:a 12 sek. Dessutom kompletteras bilden med en röst som säger företagsnamnet och ev ett enklare ljud.

Pris 12000Kr / år

 

Se ett litet exempel nedan.

 Exempel på de olika sponsorskyltarna...  -  
...kan se ut så här. Den första är platt utan rörelser och den andra är längre och mer rolig att se på. Dessutom så sägs det vem som sponsrar. Det som sägs kan även vara något om vad företaget gör. t.ex. "din partner för..." (1658 kb)Titta på prisbilden här