Kringel-Mingel med Miss Cookie!
Repriserna är c:a 45 minuter långa. Vi har tagit bort det som är innaktuelt.
Direktsänt TV-program som gick varje fredag kl:17:00 under maj månad 2011
I Miss Cookies egna talk-show får vi träffa en rad artister och andra intressanta människor med Södertäljeanknytning. Premiärprogrammet sändes den 29 april.
29 april:
Intervju med Hans Qviström och Ove Lidemalm.
6 maj:
Sångerskan Madelene Lewerth och Hanna Gelotte Frenandez intervjuas.
13 maj:
Jan Ottosson Intervjuas. Modetema med visning av kläder.
20 maj:
Bubblar det av gäster i programmet! Vi har Sara Starkström, som kommer och berättar hur vi flirtar på bästa sätt, Johan Boding ska få svara på hur turnélivet ser ut.
27 maj:
Lotta Arvidsson och Peter Asplund intervjuas. Anders Lerner medverkar också.
Husband: Moose Quartet med sångare "Figge" Fredrik Cederblad, Daniel Jonsston, Clas Persson, Pojlof Sandberg-Flygare, Martin Hellkvist.
Huskock: Eddy Brihed
Kulturtipsare: Ann Bohman
Sponsorer:
Q-Corner
Södertälje Offset AB
Eurorest, Stadshusrestaurangen
Här kan du se programmen i efterhand:
Program 3: 13 maj 2011 (Saknas till stora delar) Tyvärr så försvan resten i cyberspace. Någon som har det inspelat?
Det går också att läsa vad LT skriver här.
Recept från den 29 april:
* Wasabi-cheesecake med rödlöksmarmelad.
1 dl creme fraiche
1 dl philadelphiaost
1 dl vispad grädde
1,5 st gelatinblad
wasabi efter smak
Salt och peppar
Lägg gelatinet i blöt. I kallt vatten. Blanda alla övriga ingredienser. Ta lite av blandningen och värm försiktigt, ej koka, i en tjockbottnad kastrull.
Ta upp och krama ur gelatinet ur vattnet. Låt det sedan smälta i den varma blandningen. Se till att det inte är några klumpar kvar.
Vänd sedan ihop den kalla blandningen med den varma. Häll blandningen över en botten av kakor eller digestivekex. Till jul kanske en pepparkaksbotten.
Marmeladen kokar du ihop av två skalade och strimlade rödlökar. 2 dl socker och 1 dl rödvinsvinäger. Koka ihop tills vätskan minskat ner till hälften ungefär.
Låt svalna under lock.
* Honungstoppad chevrecrême-fylld rödbeta på kavring.
Skala och koka rödbetor i lätt saltat vatten tills dom är mjuka igenom.
Gröp ur ett hål då de svalnat.
Mixa getost med grädde och spritsa i hålet på rödbetan. Toppa med flytande honung.
* Coctailmozarella
Marinera i olivolja och diverse färska örter. Salt och peppar. Trä på spett eller på tandpetare.
* Avocado och räksnitt
Gröp ur avocadoköttet. Blanda lite grovt med tomat, rödlök, chili, spiskummin, salt och peppar.
Servera med fräscha räkor på toast eller på kavring.
Sponsorer:
Miss Cookie !