Untitled Document
 


 
  Datum
  2022-09-26
   Gör SLTV.se till din startsida! 
Hemsidan är skapad av Orangelab.seKlicka här för att skriva ett inlägg »


2007-02-24 18:03:53  


Vi kan ta min film robotsverige - den tog ungefär 6 veckor att sätta ihop. Hade vi flera som jag hade vi kunnat producera och göra en snygg mediaverkstad. Hade vi mer resursher och framför allt MINUS mickes senaste dödande kommentar då hade vi helt enkelt folk som gjorde nåt. Om ni älskar att jäsa framför tv då i det fallet - känns det säkert ganska handikappat att inte kunna göra nåt alls. Och om det enda ni orkar göra och gnälla så kommer vi aldrig lyssna - Gör nåt - vakna - vad händer om det blir storm i staden? Skulle det inte vara bra och ha en kanal som kan samordna insatser... Och en sak till 12/3 släcks alla analoga kanaler... SLTV vad jag vet - förblir analog i kabelnätet.. kanske då inser några att om vi donerar lite slant och gör bra insatser - då först kanske det händer nåt? Eller?!


2007-02-24 17:52:48  Lägg ner kanalen !!

Jag ville bara säga - snälla - om ni nu KAN bättre varför ... bidrar ni inte till att det blir bätte? Alltså här finns en kanal - med lite flit kan NII visa vad VI gjorde fel. Och om ändå -det skulle vara så att kritiken kvarstår - kan jag bara säga en sak.. PENGAR ! Helt enkelt pengar är allt det handlar om. dvs - om det påstogs vad vi gör med alla pengarna så kan jag säga -- det finns inga. Inte ett rött öre. Det är entusiaster som vill väl som så gärna gör bättre, vi laddar kanalen i regel söndagar. Men - vill ni att en sladd från nån filmkanal skall dras då föreslår jag helt enkelt en filmklubb bildas. Allt detta ermbarmliga snack om att lägga ned kanalen är bara jobbigt och höra. Vi gör vårt bästa och kan bättre. Om ni då grinit fortfarande inte förstår varför kanalen är så "dålig" (den har ett syfte och det är information om södertälje till södertälje) så gör bättre. Här är microfon och kamera sluta GNÄLL!! /eldsjäl


2007-02-23 17:21:13  what the f*****
Om det är du richard boija som svarar folk på det viset så borde folk veta lite om dej... du har alltid varit värsta nörden kommer ihåg dina feta brillor med massor me finnar i ansiktet i blommbacka du gömmer din image bakom nätet..


Så people fortsätt prata vad ni vill om denna kanal!


2007-02-23 17:16:22  Micke
Tjena..

Ville bara säga att ni kan lägga ner den där skit kanalen! allting ser ut att vara utformat i powerpoint.
Vem fan är det som sitter och gör klippen i stillbilder via windows movie maker. AMATÖRER! är inte ni utbildade eller? snälla människor skona oss andra eller gör ett bättre jobb. allvarligt talat så kan fan tom jag göra en snyggare layout OCH JAG ÄR INTE ENS UTBILDAD INOM DETTA!!!! Och musiken och dess fantastiskt underbara SKIT sound.... Vart går alla pengarna egentligen, till bullarna för att runka bulle på redaktionen??? Och Richard boija snälla säg upp dej...

Mvh Micke & Matte


2007-02-13 16:36:50  marcel

Jag får påstå att det var rätt fesligt upplägg. Men med lite till så har du ett helt manus och du också amatör.2007-02-07 19:51:01  Rickard
Sofia >>
Nej, det tar inte särskillt lång tid att göra detta. Men Magnus som gör det, har ju ett liv vid sidan om. Att hitta 1 timme är inte det lättaste om man har barn och ett krävande jobb (jag antar att jag måste förtydliga att hans riktiga jobb alltså inte är att jobba med SLTV).

Regina >>
Det var en gång en liten rabiessmittad tjej som bestämde sig för att hon skulle skriva ett roligt inlägg... Döfödd idé.

Det är spännande att alla tjejnamn skriver från samma ip-nummer. En slump? :P

/ Rickard


2007-02-07 17:59:24  Regina
Det var en gång en skara av amatörer som bestämde sig för att de skulle starta en egen tv-kanal.
Den ene visste inget om ljud, den andre visste inget om ljus, den treje visste inget om bild och den fjärde visste inget om musik.
Alla var envisa som synden att kanalen skulle bli bättre och bättre, men det blev den inte.
En dag lägger man ut en hemsida där läsarna får tycka vad de ville om kanalen. Folk började smäda och spotta på kanalen. Flera år gick och de fyra amatörerna tog med sig sin kanal till en spåkvinna som sa; Jag tror på er idé om en lokalkanal, fortsätt mina herrar, fortsätt, jag tror på er.
Detta hörde en häxa som stod i närheten bakom ett träd. När de fyra amatörerna gick in på ett café för att dricka en kopp varmt Té, sprang häxan i förväg till kanalens lilla lokal och förvandlade datorn och all teknisk utrustning, sedan förvann hon.
När de fyra amatörerna återvände till sin lilla lokal var allt borta, det ända som fanns kvar var en mikrofon med åtta meter sladd.....


2007-02-07 17:39:37  Sofia
Måste vara svettigt att schemalägga innehållet i kanalen med tanke på man visar samma 20 minuters program 7 dagar i veckan 5 gånger per dag, Vilken uppoffring! Vad jobbigt det måste vara.2007-02-07 16:55:32  Rickard
Ante >
Här är en fråga som dock är adekvat.
Min personliga uppfattning är att kanalen innehar en viss potential, som i och med självuppfyllande profetior ("kanalen är dålig, därför kommer den förbli dålig") än så länge inte riktigt uppnåts.

När SLTV för ett par år sen producerade "StorstadsTV" så hade man ett jätteläge som man pga fel val av medarbetare slarvade bort.
Jag tror därför att om man får ett liknande läge igen, kommer man med den bra erfarenheten kunna göra ett mycket bättre program.

Ett mycket bra projekt vore ett lokalt Efterlyst, där södertäljebor hjälper varandra att klara upp brott.
Kanske polisen och kommunen borde satsa på något sådant?

/ Rickard


2007-02-07 13:00:12  Ante
Varför finns SLTV i så fall?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 

Titta på prisbilden här