Untitled Document
 


 
  Datum
  2022-09-26
   Gör SLTV.se till din startsida! 
Hemsidan är skapad av Orangelab.seKlicka här för att skriva ett inlägg »


2007-01-11 21:43:05  marcel

Det är just det som är problemet som gnäller - de tror att man skall få allt serverat. SLTV är ett projekt för dig som har EGEN videokamera och med lite förstånd kanske lägger dit er kunskap. Jag önskar att fler förstog detta. Om någon önskar lägga till eller ta bort föreslår jag samling vid biblioteket en lämpligdag. Ni skall ha egen videokamera med er. -Där ifrån jobbar vi vidare.2007-01-06 00:04:39  Rickard
Till christian nuse:
Tror du har fått en felaktig bild av kanalen. Du verkar tro att det faktiskt finns pengar och att vi sitter och jojjar hela dagarna medan pengarna rullar in. Tyvärr är inte livet så. SLTV har INGA PENGAR överhuvudtaget. De få pengarna som kommer in (det handlar om hundralappar), går direkt till underhållning av utrustning och liknande.

Ingen jobbar alltså med kanalen, det är för tillfället ett hobbyprojekt för Magnus (ordföranden) och ett par till. Dessa gör sitt yttersta för att kanalen ska få vara kvar ifall kommunen eller någon annan instans i framtiden har råd att satsa på den.
Eftersom SLTV enligt lag inte får visa reklam så går det inte att finansiera den på det viset. Kom gärna med egna idéer till hur vi ska lösa detta! Kanske har du en rik farbror? Eller egna pengar undanstoppade?

De få gångerna det funnits pengar, och om det i framtiden skulle dyka upp pengar, så är jag en av de som gärna jobbar för att kanalen ska få lite bättre innehåll. Tyvärr måste jag som alla andra leva och betala saker, vilket gör att gratisjobb inte funkar. Konstigt va?

Men du kanske inte har nåt för dig om dagarna? Går mest omkring och klagar på andra, utan att veta ett dyft om vad du klagar på?
Gör då så här: Lär dig hantverket av att producera TV, och jobba gratis åt kanalen! Eller läs åtminstone på lite mer om det du klagar på så du vet vad du pratar om.

MVH
// Rickard Boija, Mysterious VIGM
www.mysterious.se


2007-01-03 00:55:06  christian nuse
35000 tittare har vi!
Hahaha! tvivlar av alla 80-90 tusen människor i södertälje!
Ni sitter juh bara o visar skit/repriser. Om ni ska ha en Tv station kan ni väll göra nått vettigt av den, den tar plats i mina kanaler i TVn. Jag skäms när jag sitter hemma med polarna från sthlm/sörmland när vi bläddrar förbi eran kanal, dom frågade mig faktiskt om det var ett skämt med hela SLTV. Jag skulle kunna göra ett bättre jobb med en webcamera och allt inspelat i detta rum där datorn står. Lägg ner kanalen eller gör nått åt den


2007-01-03 00:49:00  christian nuse
Ni visar samma skit hela dagarna om och om igen! :x
vaffan är det med eran musik? Det är stressframkallande. Det leder till att jag inte kan lägga mig och sova på kvällarna. Vaffan är det för miljö Sverigefinska förskolan leker i? en skog och en lerig fotbollsplan? :x

:N:


2006-12-03 12:45:29  marcel
Jag Önskar identifiera tekniskt intresserade människor som har kunskap inom kemi och matematik Kurs E fysik nivå universitet och som kan tänka sig att visa sina kunskaper i Lokal-tv, vi har ett antal ritningar på alternativa energikällor. Målsättningen är att skapa en prototyp till ett tv program som senare kan gå i Svt men att vi kan starta och få publikreaktion i lokal-tv

I södertälje har vi en mycket avancerad kemiindustri och de människor som arbetar där skulle i fallet kunna dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.


2006-12-03 12:21:21  marcel

För er som vill ha hjälp med att klippa film och komma med tips och ideer till evenemang kontakta mig på mail ovan så kan vi ordna något.


2006-12-03 12:18:28  marcel

tänk dig 25.000 människor tillsammans, och någon frågar --- vad är viktigt - Då kanske nån säger att det här tycker jag är viktigt och någona annan håller med. Iallfall - just detta gjorde jag - Håller inte du med - ta upp kameran och gör..ditt egna inslag. Södertälje lokaltv är en öppen tv kanal - den blir inte bättre än vad ni som gnäller gör den.

Elmborg - Färdig med presentationen - Clase har banden !


2006-11-12 22:24:56  Magnus Elmborg
Hej Glenn
Nu har du missat något. Denna vecka har filmen "Tiden" gått i rutan. Den har aldrig visats tidigare. Dessutom har hela hösten varit fylld med nya TV-program förutom ett som vi sände om på allmän begäran!
Naturligtvis vill vi göra allt det du nämner, men tyvärr så räcker inte resurserna till. Det är inte många TV-stationer som går runt på i princip 0Kr! Du är välkommen att gör t.ex ett reportage om sportstaden Södertälje. De behöver just nu lite uppmuntran. Det är också meningen med kanalen att vanligt folk ska komma till tals.
/Magnus, ordf.


2006-11-06 20:00:50  Glenn
Har ni bara 4 år gammla repriser att visa?. Tror nog varje hushåll som har eran kanal lessnat på dom för 3 år sen.Det är ju varit mer förändrigar i telefonkatalogen. Vissa något om sporten i S-tälje eller Birka-Björkö,historia-framtid om stan, krogliv och andra lokala nyheter om S-tälje kommun.

2006-09-12 15:15:23  Jerker
Jag bara skämtade

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 

Titta på prisbilden här